Home

MORE

MORE activiteiten bij Libre Dance and More in Breda

Schetssessie iedere maand in Libre

schetssessie20

De ‘Schets Sessie 2.0’ is een modeltekensessie met een afwisselend thema; variërend van Griekse godinnen tot ridders in harnas. Ook laten we ons inspireren door bekende films, games of anime.
De tekensessies zijn eens in de maand op zaterdag middag en duren 3 uur In de eerste helft tekenen wij een gekostumeerd model, en in de 2e helft poseert een naaktmodel. Poses duren doorgaans 5, 10 of 15 minuten.

https://www.facebook.com/SchetsSessie2.0/info

 

Ecstatic dance Breda

Ecstatic Dance is een conscious en freeform dance evenement voor mensen van alle leeftijden die houden van beweging, het ontdekken van diversiteit in muziek en die hun ziel graag laten sprankelen. Dans in alle vrijheid zoals het jou in vervoering brengt. Speels, veilig en met respect voor de ander. Het is als een workout én meditatie ineen, maar bovenal is het een ervaring die je een overweldigend heerlijk en verdiepend  gevoel zal brengen .… Ecstatic!

http://www.ecstaticdancebreda.nl/

 

Aum

Awareness Understanding Meditation.
Deze intensieve avond zet lichaam en geest in beweging en is geschikt voor iedereen die graag danst, beweegt, ontdekt, ervaart en verbindt.
Binnen een veilige groep ga je opnieuw kennis maken met je emoties, kan jij je uiten, krijg je tools én leer je daarin je eigen keuzes maken.
Een avond boordevol energie, verbinding en beweging? Doe een AUM!